Diensten   |   Huur opzeggen

Huur opzeggen

De bepalingen van de opzeg zijn volledig opgenomen in uw huurovereenkomst. Indien dit voor u niet duidelijk is, dan kunt u uiteraard met ons contact opnemen hierover.

Zuyderstaete vastgoed

Stap 1: Zeg uw huurovereenkomst op.

De bepalingen van de opzeg zijn volledig opgenomen in uw huurovereenkomst. Indien dit voor u niet duidelijk is, dan kunt u uiteraard met ons contact opnemen hierover.

Stap 2: Voorinspectie

Wanneer u uw opzeg heeft verstuurd, dan maken wij een afspraak voor een voorinspectie. Tijdens deze inspectie overlopen we de staat van de woning en wordt in onderling overleg bepaald wat nog uitgevoerd moet worden voor de definitieve oplevering.

Stap 3: Kandidaat-huurders bezoeken de woning

Tijdens de laatste fase van de opzeg worden er vaste inloopdagen afgesproken waarbij kandidaat-huurders de kans krijgen om de woning te bezoeken. Deze inloopdagen worden met u besproken. Tijdens de bezichtiging kunt u met een nieuwe huurder overleggen of hij of zij iets wil overnemen. Bijvoorbeeld de vloerbedekking of gordijnen. De afspraken maken jullie onderling, wij spelen geen rol bij het overnemen van spullen.

Stap 4: De woning leegmaken

De woning dient netjes en schoon te worden opgeleverd voordat de sleutels worden ingeleverd. Tijdens de voorinspectie worden hier heldere afspraken over gemaakt.

Stap 5: Eindinspectie

Tijdens één van de laatste dagen van de opzeg wordt een eindinspectie ingepland waarin wordt nagegaan of de woning correct wordt opgeleverd zoals besproken tijdens de voorinspectie. Wordt de woning niet correct opgeleverd? Dan worden mogelijk extra kosten in rekening gebracht.

Get in touch.

Heeft u vragen, wenst u bijkomende informatie, of komt u graag voor een een bezichting?

Contacteer ons ›